👈 فروشگاه فایل 👉

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی

ارتباط با ما

... دانلود ...

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی

تعداد صفحات انگلیسی 13 صفحه (3316 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحهترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهشمقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایشبه همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشدمنظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

مشخصات فایل

تعداد صفحات

15

حجم

0/643 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

docx

توضیحات کامل

نمونه ترجمه

این یک راز نیست وقتی عناصر اساسی مراعات اصول بهداشتی در محیطهای تولید مواد غذایی به طور مداوم، حتی برحسب عادت، با گذشت زمان اعمال شده، و همه برنامه های ایمنی شرکتهای موادغذایی بهبود یافته است. پاک کردن امکانات و تجهیزات در ابتدای هر روند تولیدی، بهترین اطمینان را ایجاد می کند که خطرات بالقوه ایمنی غذا کم شده و یا خطرات با هر بار تغییر در شروع و در سراسر چرخه تولید حذف شود.

کلید برای مراعات اصول بهداشتی با ارائه آموزش پایه کارکنان کارخانه، ممکن است خارج از حیطه پرسنل وزارت بهداشت باشد. آن برای حمایت از وظایف برای درک مراعات اصول بهداشتی موثر –به عنوان مثال، پیاده سازی به موقع پرسنل تاسیسات، پاک سازی بخش تولید در پایان کار و بازرسی کیفیت از تمام اثربخشی بهداشتی - برای پرورش درک بهتر و در نتیجه، پایبندی شرکت به پروتکلهای بهداشتی مناسب برای نیازهای عملیاتی و ایمنی مواد غذایی در هر کارخانه ضروری است.

👇محصولات تصادفی👇

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب کودکان 40 صفحه پرسشنامه استاندارد سنجش اعتماد سازمانی پرسشنامه استاندارد معنویت در محیط کار پرسشنامه ارزیابی آمادگی سازمان جهت پیاده سازی ERP با تاکید بر عوامل کلیدی موفقیت پروپوزال بررسی اثر تنش خشکی بر شاخص های اگرو فیزیولوژیک گیاه کلزا با کاربرد زئولیت و سوپرجاذب