👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود 70 درجه سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گردند كه هنگام حرارت دادن از يكديگر جدا نشده و فرآورده توليد شده داراي قوام و قابليت برش مطلوب باشد.

مشخصات فایل

تعداد صفحات

30

حجم

1274/402 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

ppt

توضیحات کامل

عنوان: پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

فرمت فایل: ppt

تعداد اسلاید: 30

•فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : •1ـ كالباس هاي حرارت ديده •2ـ كالباس هاي خام •3ـ كالباس هاي پخته •4ـ گوشت هاي عمل آمده

•تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.

فهرست مطالب

كالباس هاي حرارت ديده

مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده

تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده

ساير پروسه هاي تكنولوژيك

👇محصولات تصادفی👇

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار دینی والدین زمین شناسی ساختمانی و چینه شناسی حوضه آبخیز رودخانه سقز پاورپوینت انواع روش های آبیاری جزوه کامل درس اصول مهندسی پل پاورپوینت مدیریت استراتژیک